Serlachius-museot

Serlachius-museot

Suunnittelimo oli mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Serlachius taidemuseo Göstan laajennusosan tavaroitusta ja esillelaittoja. Myymälään mm. teetettiin mittatilauksena korttitelineet, jotka sopivat myymälän ilmeeseen. Tuotteiden esillepanoja varten räätälöitiin myös vanerisia rasioita ja telineet koruille ja magneetteille. Telineet ja rasiat suunniteltiin noudattamaan arkkitehtien suunnitteleman myymälän visuaalista ilmettä. Suunnittelimo oli mukana myös myymälän tavaroittamisessa ja toteutti myymälän esillepanot.

NÄYTEIKKUNASOMISTUS

Aila Airo Kauneushoitopalvelut Ky:n Kämp Gallerian Esplanadin puoleisen sisäänkäynnin vitriini-ikkunan somistus. Toiveena oli tyylikäs ja harmoninen somistus, joka korostaa tuotteiden laadukkuutta. Puusepällä teetettiin heille valkoiset tasot, joita voidaan käännellä erilaisiin sommitelmiin somistuksen vaihtuessa. Esillepantavien tuotteiden korkit olivat kultaiset, joten ikkunan tehosteväriksi tuli lisää kultaa sekä vaalean sinivihreää, joka oli tuotteen markkinointimateriaalissa. Tuoteiden pakkaukset liimattiin kultakehyksiin, joiden taustana oli sama kangas kuin taustaseinässä. Kehyksiin tulostettiin samanväriset tuotekyltit ja hintatiedot. Lisäsomisteena olivat tyylikkään yksinkertaiset maljakot, joihin aseteltiin kultaisia somisteoksia. Samoja maljakoita voidaan käytää myös myöhemmissä somistuksissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä katja@suunnittelimo.fi tai soita 045-1205050/Katja

 

Myymälä

Mallinnuskuva kuvitteellisesta Suunnittelimon yritysilmeen näköisestä vaatekaupasta. Sisääntulosta on avara näkymä läpi myymälän takaseinälle, jossa on Suunnittelimon valologo. Keskikäytävällä on matalia display-kalusteita ja seinillä on katosta riippuvat vaaterekit. Myös hinta- ja alekyltit sekä opasteet on mietitty yrityskuvan mukaisiksi. Myyntitiski on sijoitettu keskelle myymälää varaston puoleiselle sivulle. Sen takana ovat sovituskopit, jolloin myyjä voi kätevästi palvella sovituskopissa olevia asiakkaita sekä rahastaa ostoksia. Alennus- ja uutuustuotteet on sijoitettu sisäänkäynnin molemmin puolin. Odottelua varten on iso pehmeä rahi, josta voi katsella myyntitiskin taakse sijoitettua televisiota. Odotellessa voi myös selata lehtiä tai käyttää ilmaista wi-fiä. Kuukausittain arvotaan lahjakortti niiden kesken, jotka ovat asioineet kaupassa ja ilmoittaneet siitä Facebookissa.

Tämä on malliesimerkki siitä, kuinka Suunnittelimo voi palvella myymäläsuunnittelussa aina alusta loppuun.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä katja@suunnittelimo.fi tai 045-1205050

 

Myymäläsuunnittelu