Myymäläsuunnittelu

myymälä

Tarvitseeko myynti piristystä ja myymälä uutta ilmettä? Haluatko erottua kilpailijoistasi positiivisesti? Liiketilan uudistuksella sekä visuaalisella markkinoinnilla voit tehostaa myyntiä ja saada uusia asiakkaita. Myymäläsi voi olla kampaamo tai kahvila, kodinkoneliike tai elintarvikekioski. Suunnittelimo auttaa tekemään siitä näyttävän, toimivan sekä liikeideaasi tukevan. Suunnittelimon palveluihin kuuluvat myös myymäläkonseptit, Shop-In-Shop-ratkaisut sekä myymäläkalusteiden mittatilaussuunnittelu.

SUUNNITTELUPROSESSI

Aloitamme tarvekartoituksella, jossa käydään lävitse mm. myytävät tuotteet ja palvelut, asiakkaat, sokeat pisteet sekä myymäläkalusteiden tarve. Kartoituksen pohjalta saat tarjouksen suunnittelusta, jonka hyväksyttyäsi aloitamme luonnossuunnittelun. Hyväksyttyäsi luonnoksen teen pohjakuvatmitta- ja projektiokuvat sekä materiaalikortit.
Näiden avulla voit kysyä remontti- sekä kalustetarjouksia. Halutessasi voin myös kilpailuttaa kalustetoimittajat sekä vastata remontin kulusta. Myymäläsuunnittelussa otan huomioon myös myymälän visuaalisen markkinoinnin. Ideoin yrityskuvaasi tukevaa hinta- ja tarjousilmoittelua, opasteita sekä muuta myymälän graafista materiaalia.

 

MYYMÄLÄKONSULTOINTI

Suunnittelimon palveluihin kuuluu myös myymäläkonsultointi. Konsultoinnin aikana käymme läpi myymälän tuotteet, kohderyhmät, kalustesijoittelun, asiakaskierron ja myymälän visuaalisen ilmeen, esillepanot sekä paljon muuta. Konsultointipäivästä saat kirjallisen raportin muutettavista tai parannettavista kohdista avuksi myymälän kehittämiseen. Myymäläkonsultoinnin hinta alk. 600€ + alv 24%. Hinta tarkentuu myymälän koon mukaan.

Ota yhteyttä niin sovitaan aika konsultointiin, katja@suunnittelimo.fi tai 045-1205050.

 P.S. Kysy myös näyteikkunasomistuksista. Sesongeittain vaihtuva ikkuna on näyttävä visuaalisen markkinoinnin tehokeino.

Siirry kuvagalleriaan.