Toimitilasuunnittelu

Toimisto

Viestivätkö yrityksesi toimitilat haluamaasi mielikuvaa? Entä viihtyvätkö asiakkaasi ja henkilökuntasi? Olipa kyseessä uusi tai vanha toimisto, näyttelytila, neuvottelu- tai kahvihuone, Suunnittelimo tekee siitä toimivan, viihtyisän sekä yrityskuvaasi tukevan. 

Kiristyvässä markkinatilanteessa näyttävät toimitilat ovat selkeä kilpailutekijä. Toimitila on yrityksen käyntikortti, jonka tulee tehdä asiakkaaseen vaikutus heti sisään astuttaessa ja koko vierailun ajan. Toimivat ja selkeät tilat tukevat positiivista mielikuvaa. Nykyaikaisilla, tomivilla ja viihtyisillä toimitiloilla on myö merkittävä rooli nykyisen henkilöstön sitouttamisessa sekä toivotunlaisten työntekijöiden rekrytoinnissa.
Kun toimitilojesi remontointi, uudistaminen tai uusiin tiloihin muutto tulee ajankohtaiseksi, on hyvä kysyä apua visuaalisen markkinoinnin ja sisustuksen ammattilaiselta. Ammattilainen osaa hahmottaa suuretkin kokonaisuudet aina pienimpiin yksityiskohtiin asti. Yhteistyön lopputuloksena saat näköisesi ja tarkoituksiisi sopivan toimitilan lattiasta kattoon.

 

Suunnittelijan mukana olo jo projektin alkuvaiheessa säästää aikaa, rahaa ja hermoja.

SUUNNITTELUPROSESSI

Tilan suunnittelu alkaa tarvekartoituksella, jossa keskustellaan tilan käytöstä tai sen toimintojen muutostoiveista. Tämän perusteella teen tarjouksen suunnittelusta, jossa eritellään työhön kuuluvat osa-alueet. Niihin kuuluvat mm. tilasuunnittelu, kiinto- ja irtokalustesuunnitelma sekä materiaali- ja valaistussuunnitelma. Luonnossuunnittelun alussa lähetän teille kaavakkeen, jonka kaikki tilan käyttäjät voivat täyttää. Tällä tavalla tilan käyttäjien toiveet otetaan suunnittelussa mahdollisimman hyvin huomioon. Myös henkilökohtaiset tapaamiset loppukäyttäjän kanssa ovat suunnitteluvaiheessa arvokkaita. Näin saamme hyödyllistä tietoa suunnittelun pohjaksi ja pääsemme toivottuun lopputulokseen.

Tilasuunnitelmasta saatte pohjakuvat, materiaalikortit malleineen sekä kiintokalusteista mittakuvat, joiden avulla voitte kysyä tarjouksia urakoitsijoilta sekä kalustetoimittajilta. Halutessanne voimme hoitaa koordinoinnit sekä kilpailutukset puolestanne.

P.S. Kysy myös toimitilan sisustuskonsultointia ja stailausta. Pienillä muutoksilla voidaan tehdä tilassa ihmeitä.

Siirry kuvagalleriaan.