Sisustussuunnittelu

sisustus

Onko kotisi remontin tarpeessa tai onko kodissasi huone, johon et ole löytänyt toimivaa ratkaisua? Tuntuuko materiaalivalinta mahdottomalta tehtävältä vaihtoehtojen viidakossa? Entä haluaisitko persoonallisen ratkaisun ja siihen ammattilaisen apua prosessia helpottamaan? Suunnittelimon tavoitteena on suunnitella kodistasi paikka, joka on näköisesi, toimiva ja missä viihdytään. Huolellinen ja hyvissä ajoin aloitettu suunnittelutyö minimoi virhehankinnat sekä säästää aikaa itse toteutusvaiheessa.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Suunnittelu alkaa henkilökohtaisella käynnillä itse kohteessa. Tällöin kartoitetaan toiveesi sekä tarvittavan työn määrä. Kartoituskäynti on maksuton. Tämä vaihe auttaa suunnittelun alkuun ja sen pohjalta saat sisustussuunnittelutarjouksen. Tarjouksen hyväksyttyäsi aloitan idealuonnostelun, jonka esittelen kuvin ja sanoin. Kun yleiset suuntaviivat on sovittu, teen tarkat pohja- ja mittapiirrokset sekä huonekortit, joissa määritellään käytettävät materiaalit.
Sisustussuunnitteluun kuuluu eri osa-alueita, joita ovat mm. materiaali-, väri-, valaistus-, tekstiilisuunnitelmatirto- ja kiintokalusteiden suunnittelu sekä työn valvonta. Suunnittelun eri osa-alueet määritellään sisustussuunnittelutarjouksessa. Suunnittelu laskutetaan joko tuntiveloituksena tai urakkana, riippuen sisustuskohteen laajuudesta. Voit pyytää remonttitarjouksia suunnitelman avulla, mikä puolestaan helpottaa urakoitsijan työtä.

Suunnittelimolla on hyvät yhteistyökumppanit remontin toteuttamiseen. Haluttaessa voin hoitaa urakoitsijoiden kilpailutuksen sekä tapaamisen valitun urakoitsijan kanssa ennen aloitusta. Lisäksi teen työmaakäyntejä, joissa tarkastetaan yhdessä tekijöiden kanssa, että työt toteutuvat suunnitelman mukaisesti.

SISUSTUSKONSULTOINTI-MINI (sis 2-3h konsultointia kotona + kuvallinen raportti) 250€

Konsultoinnin aikana saat helposti konkreettisia vinkkejä ammattilaiselta, miten kodin viihtyisyyttä ja toimintoja voidaan parantaa ja mitä asioita kannattaa ottaa huomioon muutoksia tehdessä ja mm. materiaaleja valittaessa. Konsultoinnin aikana tarkastelemme miten mm. värimaailmaa voidaan yhtenäistää, miten kalusteet sijoittuvat tilaan ja miten valaistusta voitaisiin parantaa.

Sisustuskonsultoinnin tilauksen jälkeen lähetän esitietolomakkeen ennen tapaamista, jossa kartoitetaan jo havaittuja ongelmakohtia sekä muutostoiveita. Valokuvien lähettäminen tilasta etukäteen on myös suositeltavaa. Näin konsultoinnista saadaan paras mahdollinen hyöty kun olen voinut tutustua tilaan jo hieman etukäteen. Kuvat olisi hyvä ottaa huoneen/tilan jokaisesta kulmasta siten, että koko tila hahmottuu.

Sisustuskonsultoinnin alussa tutustutaan muutosta kaipaavaan tilaan. Yhdessä lähdemme käymään läpi tilan materiaaleja, väritystä, kalusteita ja valaistusta. Konsultoinnin aikana saat konkreettisia neuvoja, miten tila saadaan harmoniseksi kokonaisuudeksi. Samalla otan lisää valokuvia ja kirjaan ylös puhumamme muutokset. Konsultoinnin jälkeen teen kuvallisen raportin muutosehdotuksista, jonka lähetän sähköpostitse. Raporttia toimii muistilistana kun lähdette etsimään uusia materiaaleja, kankaita, kalusteita tai valaisimia. Raportissa on myös ohjeita, miten pääsette yhtenäiseen kokonaisuuteen itsenäisesti ja helposti.

Sisustuskonsultoinnit voidaan toteuttaa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä katja@suunnittelimo.fi tai 045-1205050/Katja, niin kerron lisää palvelusta.

SISUSTUSKONSULTOINTI-MAXI (sis 3-4h konsultointia kotona + 2h  sisustusliikkeessä + kuvallinen raportti) 450€

Laajemmassa sisustuskonsultoinnissa kotona tapahtuvan konsultoinnin sekä kuvallisen raportin lisäksi käymme yhdessä alan liikkeissä etsimässä konkreettisia vastauksia ongelmakohtiin, esimerkiksi laattaliike.  Konsultoinnit voidaan toteuttaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä katja@suunnittelimo.fi tai 045-1205050 niin sovitaan sopiva ajankohta sekä konsultointikäynnin laajuus.

P.S. Kysy myös sisustussuunnittelua vapaa-ajan asuntoon.

Siirry kuvagalleriaan.