Pouttu – toimitilat

Pouttu – toimitilat

Pouttu konsernin toimisto muutti vuokratiloihin, johon tehtiin pintaremontti sekä uusittiin tilojen keittiö.

Toimistotilaan tuli kokolattiamatto ja uusi neuvotteluhuone suljettiin lasiseinällä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

katja@suunnittelimo.fi 

045-1205050

Airam-showroom

Airamin showroomin suunnittelun tavoitteena oli valaisimien ja eri tuoteryhmien parempi esilletuonti sekä saada esittelytila samalla toimivammaksi sekä viihtyisämmäksi. Tilasta toivottiin avaraa ja valoisaa sekä sinne haluttiin myös muutamia työpisteitä ja neuvottelutila 10 henkilölle. Lattian vaalea vinyylilankku ja valkoiset seinäpinnat raikastavat tilan ilmeen ja tuovat erinomaisesti tuotteiden valotehon esiin. Raikkaan piristyksen tilan keskelle ja neuvottelutilaan tuovat turkoosit istuimet.

Kuva: Irina Hurme


 

TOIMITILASUUNNITELMA

Suunnittelimo auttoi asiakasta uusien tilojen tilasuunnittelussa, johon siirrettiin hyväkuntoiset olemassa olevat kalusteet. Projektiin kuului vanhojen kalusteiden mitoitus ja luettelointi sekä kalusteiden sijoittelu uuden toimitilan pohjaan ja merkitseminen muuttoa varten. Lisäksi tein suosituksia pintamateriaaleiksi sekä kalusteiden uudelleenverhoiluun kangassuositukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteytta katja@suunnittelimo.fi tai soita 045-1205050/Katja

Suunnittelimo

Luonnoskuvia Suunnittelimon kuvitteellisesta toimitilan aulasta. Yrityksen värit ovat musta ja valkoinen sekä lisävärinä on pahvin ruskea, joita yhdistelemällä saadaan viihtyisä sekä yrityskuvaa tukeva tunnelma tilaan.

Aulatilaan tultaessa ensimmäisenä on yrityskuvan mukainen graafinen valkoinen vastaanottotiski, jonka taustalla on Suunnittelimo logo auki leikattuna valologona. Seinäkkeen molemmilla puolilla on lasiseinät joista näkyy toimistotiloihin. Viihtyisyyttä ja pehmeyttä tilaan on tuotu verhoilla sekä viherkasveilla sekä hyvällä valaistuksella. Näyttelytilassa on messukonseptistakin tutut infopylonit, joissa on tabletit, joissa esitellään Suunnittelimon palvelut ja referenssejä. Aulatilassa on myös odotustila, jonka pyöreillä pehmeillä istuimilla asiakkaat voivat odottaa tarvittaessa ja katsella Suunnittelimon referenssejä. Näyttöseinäkkeen taakse on integroitu naulakot sekä käynti wc-tiloihin. Myös julkisivu on suunniteltu tukemaan Suunnittelimon yrityskuvaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä katja@suunnittelimo.fi

Toimitilasuunnittelu